Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CFO’su: OTC Sistemi, Karımıza Ciddi Katkı Yaptı

Dünyanın en önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Binance’ın 2019 yılının ilk çeyreğinde 80 milyon dolara yakın net bir kar elde ettiği haberleri, kripto para sektöründe gündem oluşturmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Binance’in baş finansal direktörü (CFO) Wei Zhou, şirketin bu çeyrekte gösterdiği performanstan ötürü çok mutlu olduklarını ifade ederken, OTC platformunun bu yüksek karda etkisinin yüksek olduğunu söyledi.

Zhou, Decrypt Media adlı şirkete verdiği röportajda, şunları söyledi:

”Geçtiğimiz ay, ondan önceki süreçlere göre çok ciddi hacim gördük. Bunun elbette ana sebeplerinden birisi Bitcoin’in yaşadığı artış ve ona bazı alt koinlerin de eşlik etmesi. Bu dönemde hem trading aktivitesi hem de talep konusunda güzel gelişmeler yaşandı.”

Zhou aynı zamanda OTC işlemlerinin de şirketin bir önceki çeyreğe göre karını yüzde 66 oranında arttırmasında önemli rol oynadığını söyledi. Başarılı isim, sözlerini ise şöyle sonlandırdı:

”Elbette artan hacimlere ve fiyatlara ek olarak OTC Hizmetlerimize de ciddi bir talep var ve bu talep artarak devam ediyor. Bunu görmek çok sevindirici. Ek olarak geleneksel marketlerden de kripto para sektörüne çok fazla yatırımcı geliyor. Bunun artması için geliştirici ekiplerin çalışması ve bu isimlerin işine gelecek ve onların ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Umarım, önümüzdeki dönemde de bu tarz gelişmeler yaşamaya tüm sektör olarak devam ederiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment