Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram, TON İçin Yeni Bir Ortaklık İmzaladı

Gizlilik odaklı mesajlaşma uygulaması Telegram, yeni çıkaracağı Blockchain ağı olan Telegram Open Network (TON) için yeni bir anlaşma imzaladı. Şirketten yapılan açıklamada, Telegram’ın bundan sonraki dönemde Wirecard isimli firma ile birlikte çalışacağı ve iki kurumun, dijital finansal hizmetler verme noktasında iş birliği yapacağı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde özel beta test moduna geçen Telegram’ın, bu yeni hamlesi ile birlikte artık iyi gaza bastığı yorumları yapılırken, konuyla ilgili konuşan TON Labs yöneticisi Alexander Filatov, şunları söyledi:

”TON Blockchain’in Telegram’ın her geçen gün daha da büyüyen ekosistemine eklenmesi, bizim açımızdan çok önemli. Bu durum, sektörde yeni inovasyonların doğmasına sebep olabilir ve aynı zamanda daha fazla fırsat doğurabilir. Bu noktada da Wirecard ile yaptığımız anlaşma sonucunda dünyanın en yenilikçi şirketlerindne birinin bu pazara neler vereceğini hep birlikte göreceğiz.”

İş birliğinin detayları tam olarak paylaşılmasa da, yapılan yorumlar Telegram’ın TON için ciddi bir çalışma içinde olduğunu doğruluyor.

Konuyla ilgili konuşan Wirecard başkan yardımcısı Georg von Waldenfels ise, Telegram ile yaptıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirirken şunları ekledi:

”TON Labs, şu anda sektöre çok iyi ölçeklenebilen merkezi olmayan çözümler sunmak için çalışıyor. Biz de bu işin içinde yer alacağız ve birlikte çalışacağız. Yapacağımız çalışmalar ile en yenilikçi ve en kaliteli çözümleri Telegram’ın giderek büyüyen ağına getirmek için sabırsızlanıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment