Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Olay Adam Craig Wright’dan Buterin’e Dava: Benden Korkuyorlar, Beni Susturamazlar!

Kripto para sektörünün en tartışmalı figürlerinden birisi olan Craig Wright, bir açıklama daha yaptı ve kendisine karşı çıkan kişilere sert tepki gösterdi.

Bloomberg’e açıklamalar yapan Wright, Vitalik Buterin ve Peter McCormack’e dava açacağını bir kez daha ifade ederken, kripto para sektöründe yer alan ‘influencerların’ kendisini susturmaya çalıştığını ancak bunu başaramayacaklarını belirtti.

Wright, bu açtığı davalar esnasında kendisinin Satoshi Nakomoto olduğunu kanıtlama şansının olduğunu ve bunu da hukuk önünde yapacağını belirtirken, Twitter’da yer alan kişilerin kendisini eleştirmesinin hiçbir anlam ifade etmediğini ve Twitter’a göre hiçbir zaman hareket etmeyeceğini söyledi.

Wright, birçok kişiye dava açmayı kendisinin de istemediğini ancak gelinen noktada buna mecbur kaldığını ifade ederken, şunları ekledi:

”Her zaman kişileri değil bilimi yarıştırın diyorum ancak gördüğüm noktada bunun olması artık imkansız. O sebeple ben de gönülsüzce de olsa bu tarz bir adım atmak durumunda kaldım. Bu sayede yeniden bilim tartışmak noktasına geleceğiz ve en azından konseptleri ve fikirleri yarıştırabileceğiz.”

Wright, aynı zamanda kripto para sektörünün hemen hemen hepsinin kendisine karşı olduğunu ve kendisini susturmak istediğini belirtirken; buna karşın kendisinin susmayacağını söyledi ve sözlerini şöyle sonlandırdı:

”Kripto para piyasasının neredeyse tamamı bana karşı çünkü beni susturmak istiyorlar. Tüm scamlar, pumplar ve diğer her şeyin sonunu gördüler. Ancak beni susturma konusunda başarısız olacaklar.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment