Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Chain Yeni Koinleri Listelemek İçin ”100.000 Dolara Yakın Ücret Alacak”

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance‘nin CEO’su Changpeng Zhao, şirketin merkeziyetsiz kripto para borsası Binance Chain’in, yeni koinleri listelemek için 100.000 dolara ‘yakın’ bir miktar ücret talep edeceğini açıkladı.

Binance CEO’su CZ 45 dakika civarı süren soru cevap yayınında, şirketin merkeziyetsiz kripto para borsasında kripto para listelemek için ücret talep edileceğini ifade etti. Zhao, söz konusu ücretin kasıtlı olarak yüksek tutulduğunu ve amacın ”sahtekarca veya dolandırmaya yönelik projelerin” borsada listelenmesini engellemek olduğunu ifade etti. CZ, belirlenen ücretin zamanla değişebileceğinin de altını çizdi.

Zhao daha önce Binance kripto para borsasının ”shitcoin” olarak da tabir edilen kalitesiz projeleri listelemeyeceğini vurgulamıştı ve listelenen kripto paralara bakıldığında hala en üst kaliteye sahip borsalardan birisi gibi gözükmekte. 2019 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen merkeziyetsiz kripto para borsasında ise ”milyonlarca koin” desteklenmesi amaçlanıyor. Zhao ilk olarak DEX ağındaki onaylayıcı ağ düğümlerinin çok az olacağını ve 11’den yukarıya doğru çıkış yapılacağını ifade etti.

CEO bunun yanı sıra aynı yayında yaptığı başka bir açıklamada, Binance’nin kendi kripto para birimi BNB için oluşturacağu blockchain ağının da zamanla DPoS protokolüne geçiş yapacağını vurgulamıştı. Binance’nin geçmek istediği DPoS sistemi temelde seçilen delegelerin itibarına direkt olarak bağlı bir oylama sistemi algoritmasına sahip ve uzmanlara göre gerçek anlamda güvenlik sağlaması mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment