Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Atağa Kalktı: İşte Sebepler

Kripto para piyasalarında son iki üç aylık süreçte en fazla öne çıkan kripto para olarak Binance borsanın kripto para birimi olan BNB’yi göstersek, herhalde yanlış bir şey şöylemiş olmayız. Son dönemde gerek IEO’lar, gerek kullanım alanları ve gerekse de son dönemin main net haberi ile sürekli olarak gündeme gelen BNB, bugün de kripto para sektörünün yıldızı durumunda.

An itibariyle yüzde 10’a yakın bir artış yaşayan BNB’nin yaşadığı bu yükselişin arkasında etkisi olan ana şeyin ise, şirketin kendi ağına geçiş yapması olduğu ifade ediliyor. 23 Nisan’da yapılacak olan ana geçiş öncesi bazı projeler daha şimdiden mevcut platformlarını bırakıp Binance ile çalışmaya başlayacaklarını ifade ederken, firmanın da bu noktada takındığı tavır, BNB’ye yeni kullanım alanları yaratıyor.

Bununla birlikte token yakma ve IEO sürecinin de katkısı yadsınamaz. Tüm bu faktörlerin bir araya gelmesi de, BNB’yi kripto para sektöründe 7. sıraya kadar çıkarmayı başarmışa benziyor. Sürecin nereye evrileceği konusu da bir başka alan. Şu anda 23 dolara kadar çıkan ve 15 aydır süren kripto kışında ilk kez en yüksek değerini aşacak kripto para olması beklenen BNB’de yükselişin burası ile sınırlı kalmayacağını söyleyenlerin sayısı hiç de az değil.

BNB’de yaşanan yükseliş trendi ve ilginin giderek artmaya başlaması ile birlikte fiyatta yükselişin devam edeceği de ifade ediliyor. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen ciddi bir düzeltme bekleyenlerin sayısı da hiç az değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment