Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin, Bitcoin’e Karşı Rekor Üstüne Rekor Kırıyor

Dünyanın en önde gelen kripto para borsası Binance’in kendi öz koini olan ve sadece borsada kullanılan Binance Coin (BNB), şu sıralar Bitcoin karşısında çok ciddi değer kazanıyor.

Koin, son olarak Bitcoin karşısında yakaladığı en yüksek seviyeye ulaşırken; dün akşam saatlerinde yakaladığı 228 bin Satoshi’lik değerle, bu alanda rekor kırdı. Dünden bugüne yüzde 15 artarak piyasanın açık ara yıldızı haline gelen BNB, şu sıralarda 16,81 dolardan işlem görüyor.

İşlem hacmi konusunda da güzel günler geçiren koin; 1.9 milyar dolarlık değerle son beş ayın rekorunu kırarken, ayrıca son 48 saatte de en fazla işlem yapılan koinlerden biri olmayı başardı.

Yine 17 dolar seviyeleri ile son beş ayın rekorunu tazeleyen BNB’de biraz daha detaylı bakıldığında ise enteresan bir gerçek de karşımıza çıkıyor. Buna göre, koinin son 24 saat içindeki işlemlerinin yüzde 85’i Bitcoin veya Tether’e karşı gerçekleşmiş. BNB/USDT ve BNB/BTC işlemleri, Binance borsasında dünden bugüne toplam 0.148 milyar dolarlık bir rakam yakalamış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment