Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin, Şimdi de Bir Açık Arttırmada Kullanılacak

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük borsası olan Binance, gayrimenkul açık arttırma şirketi olan James Pratt Auctions (JPA) ile bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, satışa çıkarılacak olan bir gayrimenkulde, açık arttırma kapsamında Binance Coin ve Bitcoin kabul edilecek.

Fütüristik bir görünüme sahip olan ve New South Wales eyaletinin Casuarina bölgesinde yer alan son derece lüks bir gayrimenkul; BNB ve BTC kullanarak açık arttırmaya çıkacak. İlgili açık arttırmanın tarihi ise 8 Nisan olarak belirlendi.

James Pratt Auctions kurucusu ve CEO’su James Pratt, şirket olarak kripto paralar ciddi ilgi duyduklarını ifade ederken, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

”Bu hamle ile birlikte, müşterilerimize gayrimenkul alırken bir başka fırsat ve opsiyon daha sunmuş olacağız. İşin doğrusu, bu tarz bir anlaşma; bize yepyeni alıcıların kapısını da açabilir. Çünkü dünya genelinde kripto paraları seven ve takip eden çok sayıda kişi var.”

Bu anlaşma kapsamında, ilk kez bir canlı açık arttırmada kripto paralar kullanılmış olacak. Bilindiği gibi daha önce, çeşitli şekillerde kripto para kullanılarak lüks gayrimenkuller satın alınmıştı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da, haberleri doğrularken, takipçilerinden bu yere ilgisi olanların katılmasını da istedi. Bu hamle, Binance Coin’in son zamanda kendine bulduğu yeni kullanım alanlarına bir başkasını daha eklemesi ile de son derece kritik bir önem taşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment