Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyarder Bitcoin Tahminini Yineledi: 2023 Yılında Hedef 250.000 Dolar!

Bitcoin‘in gelecekteki birim fiyat seviyesi yıllardan beri kripto para analistleri ve kripto para yatırımcıları arasında hiç bitmeyen tartışma konularından birisi olarak bilinmekte. Basın saatine göre 4.070 dolar seviyelerinde gezinen Bitcoin, 2018 yılı boyunca düşüş yaşadı ancak bir milyardere göre lider kripto para biriminin yükselişine az kaldı.

Ünlü risk sermayedarı ve kripto para yatırımcısı Tim Draper, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda Bitcoin’in birim fiyatının 2023 yılına kadar 250.000 dolar seviyesini de aşabileceğini ifade etti. Söz konusu hedef gerçekleşirse kripto para piyasasının toplam piyasa hacmi 5 trilyon dolar gibi bir seviyeye çıkabilir ki bu küresel ekonominin %5’i anlamına geliyor.

Tim Draper, Forklog ile yaptığı bir röportajda sıradaki boğa koşusunun 2017 yılının Aralık ayında yaşanana kıyasla daha az etkileyici olacağını ancak uzun vadede çok daha sürdürülebilir olacağını vurguladı. Draper söz konusu tahmininin arkasında Lightning Network’un geliştirilmesi ve Bitcoin cüzdan adreslerinin artması gibi sebepler olduğunu vurguladı.

Ünlü milyarder bütün bunların yanı sıra kripto para birimlerinin birkaç yıl içerisinde ana akım kitleler tarafından kabul edileceğini ve küresel ekonominin bir parçası haline geleceğini vurguladı.

Tim Draper geçtiğimiz günlerde yaptığı ayrı açıklamalarında, insanların artık hükümetler tarafından piyasaya sürülen itibari paralara güvenmediğini ve yakın bir zamanda merkeziyetsiz, hiçbir kuruma bağlı olmayan kripto paraların iktidara geleceğini ve Bitcoin ile diğer kripto para birimlerinin itibari paraların yerini alacağını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment