Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Son Çeyrekte Yüzde 185 Artış Yaşadı!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance‘nin ilk olarak borsa içi işlemlerde kullanılmak üzere piyasaya sürdüğü Binance Coin, inanılmaz bir şekilde büyüdü ve kısa sürede top 10 kripto para birimi arasına girmeyi başardı.

Binance Coin (BNB) 2019 yılının ilk çeyreğinde %185 gibi inanılmaz bir artış yaşadı ve 6.069 dolardan, 17.335 dolara kadar çıkmayı başardı. Aynı dönem içerisinde en çok artış yaşayan kripto paralar sıralamasında altıncı olan Binance Coin, %787 artış ile PICHAIN, %337 artış ile Ravencoin, %313 artış ile Everex, %287 artış ile Enjin Coin ve %234 artış ile Numeraire tarafından geçildi. Ancak söz konusu kripto para birimlerinin toplam piyasa hacmine bakıldığında BNB ve diğerleri arasındaki fark bariz bir şekilde görülebilmekte.

Binance Coin’in yükselişinin arkasındaki en büyük sebep ise şüphesiz Binance Launchpad olarak bilinmekte. Binance kripto para borsasının ICO platformu olarak bilinen Binance Launchpad, iki yıl önce sadece iki adet ICO’yu piyasaya sürmesinin ardından rafa kaldırılmıştı. Proje 2019 yılında Tron’un BitTorrent Token ICO’su ile yeniden kullanıma sokuldu ve bundan sonra yapılan iki ICO sürecinde de sürece dahil olmak için BNB alınmasının zorunlu olması söz konusu kripto parayı adeta şahlandırdı.

Uzmanlara göre Binance Coin uzun bir süre daha yaptığı ICO’lar ile yükselmeyi sürdürebilir ve çok yakında top 5 en büyük kripto para arasına girebilir. Binance Coin’in yükselişini taktir edenler olduğu gibi, Changpeng Zhao’nun taktiğini ”adaletsizce” bulan kişiler de yok değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment