Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 4 Bin 100 Doların Üstüne Çıktı, Piyasa Yükseliyor

(1 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasanın genel durumuna baktığımızda geçtiğimiz güne kıyasla daha iyi bir tabloyla karşı karşıya kalıyoruz.

Coinmarketcap verilerine göre piyasanın önde gelen koinleri geçtiğimiz gün yaşadıkları düşüşün ardından yeniden artışa geçmeye başladılar. Bu artışın özellikle Bitcoin, Ethereum gibi koinlerde görüldüğünü söylemek mümkün.

Bitcoin

Bitcoin geçtiğimiz günlere 4 bin dolar barajını kırmayı başararak uzun süredir beklenen başarıyı elde etmişti.

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin, 4 bin dolar barajını aşmış olsa da fiyat bazında çeşitli zorluklar yaşamaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz gün küçük çaplı bir düşüş yaşayan Bitcoin, buna rağmen 4 bin doların üstünde kalmayı başardı.

Bitcoin’in son yirmi dört saat içerisindeki performansına baktığımızda ise olumlu bir performansla karşılaşıyoruz. Yüzde 0.62 oranında artış gösteren Bitcoin, an itibariyle 4 bin 125 dolarlık bir fiyata sahip.

Ethereum

Geçtiğimiz gün düşüş yaşayan Ethereum da tıpkı Bitcoin gibi an itibariyle olumlu bir performans sergiliyor.

Son yirmi dört saatlik zaman dilimi içerisinde 4.4 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Ethereum’un anlık piyasa değeri 14.9 milyar dolar seviyesinde.

Bunu dünden bugüne yaşadığı yüzde 0.70 oranındaki artışa borçlu olan Ethereum’un anlık fiyatı ise 142 dolar.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra XRP, EOS, Litecoin gibi koinlere baktığımızda onların da küçük-orta çaplı artışlar yaşadıklarını görüyoruz.

XRP yüzde 0.45 oranında artarak 0.31 dolara, EOS yüzde 1.81 oranında artarak 4.19 dolara, Litecoin ise yüzde 0.56 oranında artarak 60 dolara yükselmeyi başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment