Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Yeni Bir Rekor Kırdı!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance‘nin platform token’i Binance Coin, borsanın yaptığı her hamle ile değerini bir adım öteye taşımakta ve yeni açıklanan duyuru da benzer bir etki yarattı.

Binance bugün Launchpad platformu ile yapacağı yeni IEO’sunu duyurdu. Elrond isimli kripto paranın Binance üzerinden piyango formatında satışa çıkartılacak olması doğal olarak Binance Coin alımlarını yükseltti ve bu da fiyatı biraz daha yukarıya çekti.


IEO’nun duyurulması ile bir anda %6.38 civarında yükseliş yakalayan BNB, 36.47 dolarlık birim fiyata ulaşarak kendi rekorunu bir kere daha kırdı. CoinMarketCap verilerine göre Binance Coin’in 24 saatlik ticari hacmi 640 milyon dolar seviyesine ulaştı ve top 10 içerisinde Bitcoin ile birlikte yükseliş yakalayan nadir kripto para birimlerinden birisi oldu.

Binance Coin aslında bu yükseliş ile birlikte senenin başından beri %350’nin üzerinde bir artış yakaladı ve yatırımcısını adeta zengin etti. Binance’nin yeni IEO’lar duyuracak olması ihtimali, BNB’nin önümüzdeki aylarda 40 dolara kadar çıkabileceği ihtimalini de güçlendirmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment