Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Copy Trading Hizmetini Resmen Başlattı: CZ’den Paylaşım!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, vadeli işlem platformunda copy trading hizmetini başlatıyor.

Binance, geçtiğimiz aylarda kademeli olarak başlatacağını açıkladığı copy trading hizmeti için yeni bir açıklama yaptı. Borsa 9 Ekim tarihinde yaptığı açıklamada, Binance vadeli işlemler üzerinde copy trading’in resmen başladığını bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre bu hizmet henüz bazı ülke ve bölgelerde geçerli olmayabilir. Söz konusu hizmet kullanıcıların, eş-zamanlı olarak bir trader’ın alım-satım emirlerini kopyalamasıyla gerçekleşmektedir.

Kopyalayan kullanıcıların daha fazla strateji öğrenebileceği ve lider yatırımcıların uzmanlıklarından faydalanabileceği belirtildi. Söz konusu işlemler kapsamında liderlik eden yatırımcılar her kopyalayan kullanıcıdan %10 kar payı alacak ve işlem ücretlerinden %10 komisyon kazanacak.

İşlem kopyalayan kullanıcı bir lideri seçmeden önce 7-30 ve 90 günlük performansını ve işlemlerini inceleyebilecek. Copy Trader’lar ayrıca aynı anda en fazla 10 lider yatırımcıyı takip edebilecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, copy trading’in resmen başlatıldığını doğruladı.

Copy trading özelliği halihazırda kripto para borsaları Bitget, OKX ve Bybit‘te de kullanılabilir durumda bulunuyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!