Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Cosmos İçin Yeni Stabil Koin Paritelerini Listeledi!

Tether ve Bitfinex kazanı yeni iddialar ve karşı iddialar ile kaynamaya devam ederken, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, Tether’e olan bağımlılığı azaltma hamlelerini hızlandırıyor. Özellikle 2018 yılının sonlarına doğru Tether (USDT) tabanlı bağımlılığı azaltmak için farklı stabil kripto paraları listeleyen Binance, hala bu tutumunda ısrarcı gibi gözükmekte.

Binance geçtiğimiz gün yaptığı bir duyuruda Cosmos (ATOM) için yeni kripto para pariteleri eklediğini açıkladı ve bunların USDC, PAX, TUSD olduğunu vurguladı. Tether’in bunların arasında yer almaması topluluğun ilgisini çekti.  Birkaç twitter kullanıcısı ilgili tweet’in altına Tether’in artık Binance tarafından tercih edilmediğini belirten tweet’ler attı ve bu durum genel olarak kripto para piyasasında da hissedilmeye başlandı.

Tether özellikle 2018 yılının başlarından beri süren şeffaflık tartışmaları sonrası yeni Bitfinex fiyaskosu ile tamamıyla kötü anılmaya başlandı ve birçok USDT yatırımcısı çıkış için Bitcoin’e geçiş yapıyor. Bu durum Bitfinex kripto para borsasındaki Bitcoin değerini küresel ortalamaya göre 200 ile 300 dolar bile arttırdı. Binance’nin başlattığı bu hamleye diğer kripto para borsalarının da dahil olması, süreci oldukça ilginç kılabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment