Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Cristiano Ronaldo’yu Yalan Makinesine Bağladı: Dünya Yıldızını Terleten Soru!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yıldız futbolcu Cristinano Ronaldo ile olan reklam kampanyasını bir adım daha öteye taşıdı. 

Binance, sponsoru olduğu Cristiano Ronaldo ile yürüttüğü reklam kampanyasında bir adım daha attı. Cristiano Ronaldo 27 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Binance eğlenceli bir içerik çektiklerini duyurdu. Binance’in ünlü futbolcuyu yalan makinesine bağlanmaya ikna ettiği görüldü.

Ronaldo bu içeriğin bugüne kadar karşılaştığı en büyük zorluklardan biri olduğunu belirtti. Konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Binance bana şu ana kadar yaşadığım en büyük zorluklardan birini yaşattı: Yalan makinesiyle yüzleşmek.

Ronaldo, gönderisine 19 saniyelik bir kesit de iliştirdi. Bir tanıtım görevi gören bu videoda yakalanan tek soru, Ronaldo’nun tüm Şampiyonlar Ligi madalyalarını bir Dünya Kupası karşılığında takas edip etmeyeceği oldu.

Dünya Kupası haricinde neredeyse bütün kupa ve madalyalara sahip olan 38 yaşındaki Ronaldo’nun bu soruya ne cevap vereceği merak konusu.

Yalan makinesi testi Ronaldo ve Binance’in ilk iş birlikleri olmadı. İkili geçtiğimiz yılın haziran ayında Ronaldo temalı bir NFT koleksiyonu oluşturmak amacıyla bir araya gelmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!