Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ve Cristiano Ronaldo Bir Araya Geldi: NFT Ortaklığı

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile çok yıllı özel bir ortaklık kurdu.

Binance, 23 Haziran Perşembe günü yaptığı açıklamada bir dizi non-fungible token (NFT) koleksiyonu oluşturmak için Cristiano Ronaldo ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ortaklıkla birlikte oluşturulacak NFT koleksiyonları yalnızca Binance’in resmi NFT platformunda piyasaya sürülecek ve NFT’ler belirli ülkelerde Binance Pay aracılığıyla satın alınabilecek.

Bu yıl içinde piyasaya sürülmesi planlanan ilk koleksiyonda Ronaldo ile iş birliği içinde oluşturulan tasarımlara yer verilecek.

Yıldız futbolcu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Benim için hiçbir şey hayranlardan daha önemli değil. Bu yüzden hayranlara benzeri görülmemiş deneyimler sağlamak için Binance aracılığıyla erişim fikri parçası olmak istediğim bir şeydi. Hayranların da koleksiyondan benim kadar keyif alacağını biliyorum.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ise şu açıklamalarda bulundu:

Cristiano Ronaldo dünyanın en iyi futbolcularından biri ve sporun ötesine geçerek birçok sektörde bir ikon haline geldi. Hayranlarına Ronaldo ile bağlantı kurmaları ve ikonik bir spor tarihine sahip olmaları için özel katılım fırsatları sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Binance ayrıca anlaşmanın yalnızca bir başlangıç olduğunu ve NFT, futbol ve Cristiano Ronaldo hayranlarını daha birçok yeniliğin beklediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!