Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepe Coin Balinası Kaos Nedeniyle 1 Trilyon Token Sattı: Yüzde 5,4 Milyon Kar!

Ünlü meme coin Pepe’nin erken yatırımcısı, geçtiğimiz günlerde yaşanan kaos ile birlikte tüm PEPE yatırımlarını elinden çıkardı.

Pepe’de son dönemde yaşanan kriz ile birlikte bir erken dönem yatırımcısı 1 trilyon token satışı gerçekleştirdi. On-chain analitik platformu Lookonchain 26 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide, erken dönem bir PEPE yatırımcısının yaklaşık 37 dolar maliyetle aldığı 1,69 trilyon PEPE‘den elinde kalan 1 trilyonluk kısmı da sattığını aktardı.

Yatırımcı 1 trilyon PEPE’yi satarak 885 bin dolar değerinde 537 Ethereum (ETH) satın aldı. Erken dönem yatırımcının PEPE’den ortalama karı 1,73 milyon dolar oldu. Bu süreç içerisinde yatırımı %5.472.400 kar ederek 54.725 kat değer kazandı.

On-chain veriler, yatırımcının Pepe işleme başladığı ilk 30 dakika içinde alımını gerçekleştirdiğine işaret etti. Pepe piyasaya sürüldüğü ilk iki hafta içerisinde %2,344 değer kazanarak birçok erken dönem yatırımcısını milyonerler listesine sokmuştu.

Pepe’nin arkasındaki ekibe ait bir cüzdandan geçtiğimiz hafta borsalara milyonlarca dolarlık token aktarılmış ve büyük kaos çıkmıştı. Ardından Pepe ekibinin kalan son üyesi geçtiğimiz hafta diğer 3 geliştiricinin proje hazinesinden 16 trilyon pepe alarak kaçtığını bildirmişti. Hazinedeki 10 trilyon Pepe ve proje ile baş başa kalan son üye, Pepe için gerekli harcamaları yaptıktan sonra kendisine kalan tüm arzı yakmayı taahhüt etmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 değer kaybeden PEPE, yazım itibariyle 0,00000087 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!