Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Kripto Para Borsası Sattıklarını Geri Topluyor: 6 Bin Ethereum Alımı Yaptı!

Merkeziyetsiz borsa (DEX) 1inch Network (1INCH), geçtiğimiz ay yaptığı Ethereum satışlarının ardından milyonlarca dolar değerinde ETH alımı yaptı.

Piyasanın köklü merkeziyetsiz borsalarından 1inch Network, 5 Temmuz günü ortalama 21 milyon dolar değerinde 11.000 ETH satmıştı. Merkeziyetsiz borsa, sattığı Ethereumları geri almak amacıyla yaptığı hamle ile gündeme geldi.

On-chain analiz platformu Mest tarafından aktarılan verilere göre 1inch ekibine ait olduğu bilinen bir adres 28 Ağustos günü ortalama 1.655 dolardan 6.087 Ethereum aldı. DEX, yapılan bu alım için 10 milyon Tether (USDT) ve 70.000 USD Coin (USDC) harcadı.

Geçtiğimiz ayın başında yapılan satış üzerine açıklamalarda bulunan kurucu ortak Sergej Kunz, söz konusu işlemin protokole ait “Fusion” özelliğini deneme amacıyla gerçekleştirildiğini belirtmişti.

CoinGecko verilerine göre Ethereum son 24 saat içerisinde %0,9 değer kaybederken 1INCH ise %0,6 değer kaybı yaşadı. Yazım esnasında Ethereum 1.635 dolardan 1INCH ise 0,2415 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!