Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Merkeziyetsiz Borsadan 11 Bin Ethereum Satışı: Kurucu Nedenini Açıkladı!

Popüler merkeziyetsiz borsa 1inch’in (1INCH) milyonlarca dolar değerinde Ethereum (ETH) satmasının ardından gözler arkasındaki nedene çevrildi.

Merkeziyetsiz borsa (DEX) 1inch tarafından yapılan yüklü Ethereum satışı dikkatleri üzerine topladı. On-chain veri sağlayıcı Etherscan’a göre 1inch, 5 Haziran günü yaklaşık 21 milyon dolar değerinde 11 bin ETH sattı.

Yapılan satıştan kısa bir süre sonra The Block’a konuşan 1inch kurucu ortağı Sergej Kunz, söz konusu işlemi protokole ait “Fusion” özelliğini deneme amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Kunz tarafından yapılan açıklamada, bu yeni özelliğin alım-satımlarda daha uygun işlem ücretleri ve düşük slipaj (sapma) oranları sağladığı vurgulandı:

Ekibimiz yeni özelliği Fusion modunda test ediyor. Süreyi, başlangıç ve bitiş açık artırma tutarını ayarlamak için özel ön ayar kullanmak mümkün. Bu tür bir strateji, varlıkların yeniden dengelenmesi için çok yararlıdır. Sonuçlara göre yaptığımız işlem ortalama piyasa alış-satışına kıyasla daha iyi bir ortalamayla gerçekleşti.

Aralık ayında başlatılan Fusion yükseltmesi, beraberinde getirdiği kesintisiz likidite, takas (swap) mekanizmasında güçlendirme ve ek güvenlik gibi özelliklerle dikkat çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!