Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Celsius’dan Altcoin Satışı İçin Hazırlık: 74 Milyonluk Varlığı Hareket Ettirdi!

İflas eden kripto kredi platformu Celsius Network (CEL), Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) satın almak için mahkemeden altcoin satışına onay çıkması ile harekete geçti.

Celsius’un geçtiğimiz günlerde New York Bölge Mahkemesi’nden elindeki tüm varlıkları Bitcoin ve Ethereum’a dönüştürmek için izin almasının ardından bu kapsamda altcoin satışı çalışmalarına başladığı görüldü.

On-chain verilere göre Celsius, son birkaç gün içerisinde Synthetix Network (SNX), 1INCH Token (1INCH) ve Dai (DAI) stablecoin gibi pek çok kripto para cinsinden yaklaşık 74 milyon dolarlık varlığı hareket ettirdi.

Varlıkların bir kısmının kripto piyasa yapıcı Wintermute ile ilişikli bir cüzdana gönderildiği fark edildi. On-chain veri platformu Lookonchain, Celsius’un yakın zamanda Wintermute aracılığıyla 2,6 milyon dolar değerinde 1.393 ETH satın aldığını belirtti.

Celsius’un Bitcoin ve Ethereum almak için kullanabileceği 100 milyon dolarlık CEL haricinde yaklaşık 63,6 milyon dolarlık altcoin’i bulunuyor. Söz konusu altcoinler arasında Chainlink (LINK) 19,8 milyon dolar, Aave (AAVE) 7,3 milyon dolar ve SNX 6,2 milyon dolarla en büyük paya sahip varlıklar olarak yer alıyor.

Geçtiğimiz haziran ayının sonunda New York Bölge İflas Yargıcı Martin Glenn, 1 Temmuz tarihinden itibaren Celsius’un elindeki altcoinleri Bitcoin ve Ethereum almak için kullanabileceğine karar vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!