Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Bu Yılın İlk Çeyreğinde, Bir Önceki Döneme Göre Yüzde 66 Daha Fazla Kar Etti

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak gösterilen Binance’in, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin finansal rakamları belli oldu. Buna göre borsa, 2019’un ilk çeyreğinde net olarak 78 milyon dolarlık bir kar açıklarken, bu rakam da bir önceki çeyreğe göre yüzde 66’lık bir artış anlamına geliyor.

The Block adlı kripto para haber sitesi bu rakamlara ulaşırken, ana hareket noktasının da BNB yakma işlemi olduğunu ifade etti. Binance bilindiği gibi her çeyrek karının yüzde 20’si ile piyasadan BNB alıyor ve daha sonra da o tokenleri yakarak BNB arzını kısıyor. Binance’in yaktığı BNB miktarının ortalama 15,6 milyon dolar olması da, şirketin bu dönemde elde ettiği karın 78 milyon dolar olduğunu ortaya koyuyor. Bu rakam, bir önceki çeyrekte ise 47 milyon dolarda kalmıştı.

Bu arada, Binance’in yaptığı token yakma işlemine ilişkin farklı rakamlar ve bilgiler de gelmeye devam ediyor. Buna göre firma, yaptığı 7 ayrı token yakma işlemi ile birlikte toplam BNB arzının yüzde 5,82’sini bu işlemlerle eritmiş oldu. Token yakma işlemlerinin önümüzdeki dönemde de devam etmesi bekleniyor.

Binance, bilindiği gibi yaptığı son araştırmada kripto para sektörüne ilişkin bazı saptamalarda da bulunmuştu. Firmanın araştırma kolu olan Binance Resarch’ün yaptığı detaylı araştırmada, başta lider kripto para birimi Bitcoin olmak üzere, diğer bazı alt koinlerin de dip seviyeyi görmüş olabileceği ifade edilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment