Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Davalara Rağmen Ayakta: Kullanıcı Sayısı 150 Milyonu Aştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kısa süre önce paylaştığı bir gönderide dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Bu yılın başından beri ABD tarafından gelen davalar başta olmak üzere birçok ülke regülatörü tarafından kıskaç altında bulunan Binance her şeyin yolunda gittiğine dair önemli detaylar açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao 3 Ağustos günü paylaştığı sosyal medya gönderisinde, son 1 hafta içerisinde yaşanan önemli gelişmeleri bir araya getirdi. CEO bu kısa süre zarfında Binance Japonya‘nın hayata geçirildiğini, Dubai’de bir operasyonel MVP lisansı alındığını, 2 yeni Launchpad başlatıldığını ve 150 milyona ulaşan kullanıcı sayısını öne çıkardı.

Kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Binance Japonya, kullanıcılarına 34 kripto para birimi için alım-satım hizmeti sunacağı duyurmuştu.

Regülatör kurumlarla mücadelesine devam eden borsanın CEO’sundan gelen bu açıklama, adeta “biz buradayız ve üretmeye devam ediyoruz” imasıyla doluydu. Bundan sadece 1 gün önce ABD Adalet Bakanlığının (DOJ) Binance’e dava açabileceği iddia edilmişti.

Binance Temmuz 2022’de kayıtlı kullanıcı sayısının 120 milyonu aştığını duyurmuştu. Son veriler doğrultusunda Binance’in kullanıcı sayısının 1 yıl içerisinde 30 milyon arttığı anlaşıldı.

İnternet veri sağlayıcısı Similarweb’e göre Binance’in son üç aydaki ilk beş trafik kaynağı sırasıyla Türkiye, Vietnam, Rusya, Arjantin ve Hindistan oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!