Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Altcoin Adeta Yeniden Dirilen Projeyi Yıldızlaştırıyor!

Kripto para borsası Coinbase’in listelediği altcoin projesi kendi sektörüne öncülük ediyor.

Kısa süre önce Coinbase tarafından listelenen Ronin Network (RONIN) son zamanların parlayan yıldızına dönüştü. Token Terminal’e göre, 2024’ün başından bu yana Ronin’in kullanıcı tabanı %700’ün üzerinde artış sergiledi.

Bu artan ilginin temelinde ise Binance destekli Web3 tabanlı oyun projesi Pixels (PIXEL) yer aldı. DappRadar’a göre geçtiğimiz ay 1,2 milyon tekil kullanıcı Ronin Network aracılığıyla PIXEL üzerinde işlem gerçekleştirdi.

Ronin blockchain’in arkasındaki şirket olan Sky Mavis’in büyüme sorumlusu Jeffery Zirlin, CoinDesk Global’e verdiği röportajda PIXEL’in sektör için önemine yer verdi:

azı insanlar kripto oyunlarının ancak endüstri stüdyo kalitesinde video oyunlarına sahip olduğunda yükselişe geçeceğini düşünüyorduBunun yerine, sektöre enerji pompalayan en iyi oyun, biraz nostaljik, pikselli bir çiftçilik oyunudur – pek de Red Dead Redemption II gibi bir başyapıt değil.

Pixels ilk olarak Polygon (MATIC) ağında başlatılmıştı fakat aylar önce radikal bir kararla Ronin ağına taşındı. Ronin ağı geçtiğimiz boğa koşusunda benzer bir Web oyunu olan Axie Infinity’e (AXS) ev sahipliği yapmış ve büyük ilgi topamıştı.

CoinGecko verilerine son PIXEL son 24 saat içerisinde %4, RONIN ise %12 yükseliş performansı sergiledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!