Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Altcoin Son 3 Günde Uçuşa Geçti: İşte 3x’lik Yükselişin Nedeni!

Binance destekli metaverse projesi Highstreet (HIGH), CEO Changpeng Zhao’nun (CZ) geleceğe yönelik açıklamalarının ardından uçuşa geçti ve son 3 günde %250’e yakın değer kazandı.

Kripto para piyasası ocak ayı boyunca genel olarak iyi performans gösterse de bazı altcoinler yaptığı yükselişler ile daha fazla ön plana çıktı. Bunlardan biri de son günlerde gösterdiği ani yükseliş performansı ile Binance destekli metaverse projesi Highstreet‘in yerel token’ı oldu.

On-chain analitik platformu Lookonchain’in 30 Ocak tarihinde paylaştığı gönderiye göre HIGH, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) borsanın sanal gerçeklik ve metaverse projelerine yatırım yapmayı tercih edeceğini söylemesi üzerinde 3x’lik yükseliş yaşadı.

Öte yandan yükselişin arkasındaki bir diğer etken olarak geliştirici ekibin proje hakkında yaptığı son açıklamalar gösteriliyor. Highstreet ekibi 30 Ocak tarihinde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, metaverse projesi içerisinde bulunan NPC’lerin yapay zeka projesi ChatGPT sayesinde tamamen konuşkan hale getirileceğini ve buna ek olarak Forever Fomo Duck Squad NFT koleksiyonuna sahip olan yatırımcılar için de önemli duyuruların yolda olduğunu açıkladı.

Bu gelişmeler üzerine 1,3 dolar seviyelerinde bulunan HIGH, 3 gün içerisinde %250’ye yakın yükseliş yaşayarak 4,15 dolar seviyelerine ulaştı. HIGH, yazım esnasında 3,81 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!