Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Altcoin’de Kilit Açılışı Şoku: Yüzde 8’e Ulaşacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Launchpool projesi olarak piyasa sürülen Space ID’de (ID) stratejik satış turunun ilk kilidi açıldı.

On-chain veri takip platformu Arkham Intelligence’e göre Binance destekli Space ID’nin Stratejik Satış turu ilk kilidini açmaya başladı.

Verilere göre bugün multisig (çoklu onay gerektiren) cüzdan “Space ID: Strategic Sale Unvested” sözleşmesinden yaklaşık 26,66 milyon ID token’ı açtı. Açılan tokenların toplam değerinin yaklaşık 12 milyon dolar civarında olduğu belirtiliyor.

Space ID’nin kilidini açtığı tokenlar toplam token arzının %8’ine tekabül eden 160 milyon ID’den oluşuyor. Bu token’lar 1 yıllık kilitlenme süresinin ardından 3 yıl boyunca her çeyrekte kilidi kalkarak piyasaya sürülecek.

Söz konusu kilit açılışının fiyatta bir satış baskısı yaratabileceği düşünülürken fiyatta da buna paralel olarak düşüş gözlemlenebileceği ifade ediliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %1,3’lük düşüş yaşayan ID, yazım esnasında 0,446 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!