Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Destekli Tokocrypto Halka Açılma Planları Yapıyor

Endonezya’nın yasal olarak düzenlenmiş ilk kripto para borsası olan ve geçen yılın mayıs ayında Binance tarafından yatırım alan Tokocrypto, gelecek birkaç yıl içerisinde halka açılmayı planlıyor.

Tokocrypto CEO’su Pang Xue Kai, DealStreetAsia’ya verdği demeçte şirketin şu anda kar elde ettiğini ve Endonezya genelindeki faaliyetlerini çoğaltmayı planladığını açıkladı. Kai, “karlılığımızı bir borsada listelenmeden önce 2 yıl daha sürmeliyiz” dedi ve gelecek 2-3 yıl içerisinde halka açılmak istediklerini duyurdu.

Kullanıcı sayısı 1 milyona yaklaştı

2018 yılında kurulan ve TKO adı altında kendi tokenını arz eden Tokocrypto, her 5 saniyede bir yeni bir kullanıcının borsaya kayıt yaptırdığını ve toplam kullanıcı sayısının 800.000’e ulaştığını açıkladı. Nikkei tarafından aktarılanlara göre ülkede toplam 4 milyon kripto yatırımcısı olduğu tahmin ediliyor.

Endonezya’da Ticaret Bakanlığına bağlı düzenleme kurumu tarafından regüle edilen Tokocrypto, Mayıs 2020’de Binance’ten yatırım aldı. Şirket, TKO’nun arzını bu yılın mart ayında Binance aracılığıyla gerçekleştirdi ve 7.5 milyon dolar topladı.

Binance Launchpad üzerinden 0,1 dolar ile arz edilen TKO tokenın, CoinGecko’ya göre yazım sırasındaki fiyatı, 2,39 dolar seviyesinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!