Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Durmuyor: 5 Altcoin’i Daha Delist Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 5 altcoin’i çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 29 Aralık Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, Automata Network (ATA), DeXe (DEXE), Highstreet (HIGH), Standard Tokenization Protocol (STPT) ve Wanchain’e (WAN) ait bütün işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerde sonlandırarak söz konusu altcoinleri tamamen delist edeceğini açıkladı.

Açıklamaya göre Binance, belirtilen işlem çiftleri için 3 Ocak tarihinde çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından TSİ 12 Ocak saat 6.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve ATA/BTC, ATA/BUSD, ATA/USDT, DEXE/BUSD, DEXE/USDT, HIGH/BUSD, HIGH/USDT, STPT/BTC, STPT/BUSD, STPT/USDT ve WAN/USDT işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde ticarete devam edebileceğini belirtti.

CoinGecko verilerine göre ATA son 24 saatlik periyotta %0,7 düşüşle 0,09168 dolardan, DEXE son 24 saatlik periyotta %6,1 artışla 2,43 dolardan, STPT son 24 saatlik periyotta %2,4 düşüşle 0,0255 dolardan, WAN son 24 saatlik periyotta %7,2 artışla 0,179 dolardan ve HIGH son 24 saatlik periyotta %1,1 düşüşle 0,957 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!