Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Duyurusu ile 1 Günde İkiye Katladı: Prosper (PROS) Nedir?

Prosper (PROS) fiyatı Binance borsasının listeleme duyurusunun ardından sıçrama gösterdi. 24 saatte yüzde 100’e yakın yükseliş gösteren PROS 2 doları aşarak rekor kırdı. Prosper ve PROS token nedir?

Binance borsası yayınladığı bildiri ile Prosper’ı listeleyeceğini duyurdu. Pros fiyatı bu haber ile dik bir yükseliş gösterdi ve 1 günde 2 kat arttı. PROS için tüm zamanların en yüksek değeri 2,80 dolarda konumlandı. 15 Ocak’ta ağ hayatına başlayan Prosper, o günden bu yana ise %700’den fazla yükseldi.

prosper-nedir

Yakaladığı ivme ile Prosper için piyasa değeri 11.3 milyon doları buldu. Prosper için 1 günde yapılan alım-satım işlemlerinin toplam hacmi ise 19.7 milyon doları aştı.

prosper-nedir
PROS fiyatı için 24 saatlik değişimi gösteren grafik. Kaynak

Binance ne zaman, hangi paritelerde listeliyor?

Kripto para borsası Binance, yayınladığı blog gönderisi ile Prosper’e platformunda yer vereceğini açıkladı. Binance kullanıcıları Innovation Zone kapsamında listelenen Prosper için PROS/ETH paritesi ile işlem yürütebilecekler. PROS işlemleri 3 Şubat 2021 günü Türkiye saati ile 11:00’de Binance borsasında başlıyor.

Prosper (PROS) nedir?

Prosper, Ethereum ve Binance Smart Chain tabanlı tahmin ve hedge gibi alanlarda faaliyet gösteren cross-chain bir platformdur. Prosper on-chain likidite toplama hizmeti verir. Prosper kullanıcılarına ikili likidite modelini sunar. Prosper, yatırımcılara bir, dört ve yirmi dört saatlik havuzlarda kârlarını en üst düzeye çıkarmalarına olanak tanır.

Platformun kendi kripto parası PROS’tur. Maksimum arzı 100 milyon olarak belirlenen PROS token için 3 Şubat 2021 itibarıyla dolaşımdaki arz 4.4 milyondur. PROS token Binance dışında, Uniswap ve 1inch Exchange platformlarında listelenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!