Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ETHPoW Madencilik Havuzunu Başlattı: ETHW Yüzde 15 Yükseldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in madencilik platformu Binance Pool, ETHPOW (ETHW) madencilik havuzunu resmen başlattı.

Binance’in 29 Eylül tarihinde resmi web sitesinde yaptığı duyuruya göre Binance Pool, Ethereum forku ETHW’nin madencilik hizmetlerini resmen başlattı. ETHW madencileri bir süreliğine havuz için herhangi bir ücret ödemeyecek.

Ayrıca Binance yaptığı açıklamada, kullanıcıları korumak amacıyla bir listeleme yapar gibi ETHW’nin incelemeden geçeceğini söyledi. ETHW’nin madenciliğini desteklemenin ETHW’yi listelemek anlamına gelmeyeceğini söyleyen kripto para borsası, şirket içi politikalarına göre herhangi bir kripto para birimini listelemeyi garanti etmediklerini söyledi.

Yapılan açıklamada, ETHW’nin para çekme işlemlerinin başlatıldığı ancak para yatırma işlemlerinin henüz başlatılmadığı belirttildi. ETHW şu anda “Binance Convert” aracılığıyla USDT ve BUSD’ye dönüştürülebiliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %15’e yakın değer kazanan ETHW, yazım esnasında 12,35 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!