Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Geçmişteki Hataları İçin ABD’den Gelecek Para Cezalarını Ödemeye Hazır

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçmişteki hatalarını telafi etmek için ABD’li düzenleyici kurumlara para cezası ödemeye hazır durumda bulunuyor.

Binance Strateji Müdürü Patrick Hillmann, Wall Street Journal’a (WSJ) verdiği yakın tarihli bir röportajında devam eden ABD merkezli soruşturmalar hakkında konuştu. Hilmann, her ne kadar yakın dönemde Binance kripto güvenilirliği ve devletlerle olan iş birliği açısından öne çıksa da borsanın geçmiş dönemlerde yapılan davranışlar için düzenleyici kurumlardan ceza alabileceğini söyledi.

Bu durumu çözmek için düzenleyici kurumlarla birlikte çalıştıklarını belirten Hilmann, ABD cephesinden muhtemelen bir para cezası geleceğini de sözlerine ekledi:

Geçmiş durumları telafi etmek için şu anda yapmamız gereken hamlelerin neler olduğunu anlamak için düzenleyicilerle birlikte çalışıyoruz. Sonuç muhtemelen para cezası olacak, daha fazlası da olabilir. Bilmiyoruz. Buna düzenleyici kurumlar karar verecek.

Öte yandan gelecek ceza karşısında iyi niyetini korumaya devam eden Hillman, bu durumun geçmişte yapılan hatalı hamleleri geride bırakmalarını sağlayacağını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!