Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polygon’un Hamleleri MATIC Fiyatını Yukarı Taşıyor: Japon Oyun Devi ile Ortaklık

Final Fantasy ve Kingdom Hearts serilerinin yaratıcısı Japon oyun devi Square Enix, Polygon (MATIC) ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Square Enix 15 Şubat tarihinde yayınladığı bir basın açıklamasında, blockchain üzerinde inşa edilen oyunu Symbiogenesis adlı NFT sanat projesi deneyiminin geliştirilmesi kapsamında Polygon ile ortaklık kurduğunu bildirdi. Son günlerde birçok şirketle ortaklık duyuran Polygon, bu hamleler ile birlikte ayı piyasasında yıldızlaşıyor.

Dinamik bir Web3 projesi olarak lanse edilen oyunun storyline tabanlı bir macera hikayesi üzerinde gelişimini sürdürecek NFT sanatı deneyimi olduğu bilgisi verildi.

Hem Oyun Hem Ticaret Platformu

Symbiogenesis’in yapımcısı Naoyuki Tamate, oyunun blockchain üzerinde sıfırdan tasarlandığını ve kullanıcılara hem sanat hem de ticaret deneyimi yaşatmayı amaçladığını belirtti. Açıklamalara göre kullanıcılar oyun içerisindeki yardımcı ögeleri on-chain veya off-chain olarak toplayabilecek ve ticaretini sürdürebilecek.

Sürdürülebilirlik ve güvenilirlik için Polygon ile ortaklık kurulduğunu belirten şirket, seçimlerinde Ethereum’un (ETH) merkeziyetsiz ve güçlü yapısının da oldukça önemli olduğunun altını çizdi.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %33,7 yükseliş gösteren ve son günlerde yaptığı anlaşmalarla dikkati üzerine çeken MATIC, duyurunun ardından son 24 saatte %10 değer kazanarak 1,36 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!