Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, “Grammy Ödülleri”nin Organizatörü The Recording Academy’nin İlk Resmi Kripto Para Borsası Ortağı Oldu

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, her yıl düzenlenen “Grammy Ödülleri”nin organizatörü The Recording Academy’nin ilk resmi kripto para borsası ortağı oldu.

Binance, 31 Mart tarihinde yaptığı açıklamada The Recording Academy‘nin ilk resmi kripto para borsası ortağı olduğunu duyurdu.

Binance kuruluşun kripto para borsası ortağı olarak 64. Grammy Ödülleri ve Grammy Haftası etkinlikleri dahil olmak üzeri yıl boyunca düzenlenecek etkinliklere ve projelere çeşitli Web3 teknolojisi çözümleri ve deneyimleri sunacak.

Ortaklık ile yeni para kazanma yolları keşfetmeyi ve müzik tutkunları için yeni deneyimler oluşturmayı amaçladıklarını belirten Recording Academy Eş Başkanı Panos A. Panay, konuyla ilgili;

Kripto ve blockchain alanında lider olan ve topluluk odaklı yaklaşım sergileyen Binance, GRAMMY’ler ve müzik dünyasındaki insanları güçlendirme vizyonumuz için mükemmel bir ortak.

açıklamalarında bulundu.

Binance kurucu ortağı Yi He ise ortaklık ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

GRAMMY’lerden başlayarak, blockchain tarafından desteklenen yepyeni deneyimleri ve Web3 teknolojisinin eğlence sektörüne getirebileceği tüm harika yenilikler için Recording Academy ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Binance açıklamada ayrıca ortaklıkla ilgili ayrıntıların ilerleyen tarihlerde duyurulacağını söyledi.

Bu yıl düzenlenecek olan 64.Grammy Ödülleri, 3 Nisan tarihinde Las Vegas’taki MGM Grand Garden Arena‘da gerçekleşecek ve 2021 yılının en iyi müzik performanslarını onurlandıracak.

The Recording Academy blockchain dünyasına attığı ilk adımı değil. Kuruluş geçtiğimiz kasım ayında 64., 65. ve 66. Grammy Ödüllerini anmak amacıyla Tezos blockchain’inde NFT yayınlamak için plak yapımcısı Quincy Jones tarafından desteklenen NFT pazar yeri OneOf ile ortaklık kurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!