Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fantom, 335 Milyon FTM’lik (480 Milyon Dolar) Hibe Programını Başlattığını Duyurdu

Akıllı sözleşmeler için güvenli bir sanal makine sunan blockchain platformu Fantom (FTM), 335 milyon FTM’lik (yaklaşık 480 milyon dolarlık) hibe programını başlattığını duyurdu.

Fantom 30 Ağustos tarihinde başlatmış oldukları 370 milyon dolarlık hibe programı için 100’den fazla başvuru aldıklarını ve bazı projelerin ekosistemlerini büyütmelerine ve uygulama oluşturmalarına yardımcı olduklarını paylaştı.

Fantom, 31 Mart tarihinde resmi blog sayfasından yayımladığı gönderide: “Daha fazlasını yapmak amacıyla Gitcoin Grants ile ortaklaşa yeni bir 335 milyon FTM teşvik programını başlattık.” dedi.

Gitcoin’in web3 alanında benzersiz finansman projeleri gerçekleştirdiğini belirten Fantom, tüm Fantom projelerinin finansman hakkına sahip olduğunu açıkladı.

DeFi platformu, oyun uygulaması, NFT platformu ve eğitim gibi seçeneklerin başvurabileceğini söyleyen Fantom, bütün projelere eşit ve tutarlı davranacaklarını belirtti. Verilecek hibe kapsamında projelerin yüksek TVL’i olmasına gerekmediğini ve teşvik programının daha küçük kitleleri hedefleyen projeler için olacağını açıkladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içinde %2 değer kazanan Fantom, 1,44 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!