Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Haberi Band Protocol (BAND) Fiyatını Harekete Geçirdi

Binance bugün 11:00 sularında bir duyuru yayınlayarak Band Protocol ile kaldıraçlı işlem yapılabileceğini açıkladı.

Band Protocol geçtiğimiz son birkaç haftaya damgasını vuran altkoinlerden biri oldu. Bundan bir ay öncesine kadar 1 dolar gibi bir fiyatı olan Band Protocol ay içerisinde 4.66 dolara kadar çıktı ve yatırımcılara kısa süre içerisinde dört katlık kazanç sağladı.

30 günlük BAND grafiği

Yeniden Harekete Geçti

Binance ekibi bugün saat 11’de bir duyuru yayınladı ve BAND’in Binance Futures’a ekleneceğini açıkladı. Binance tarafından paylaşılan bilgilere göre borsa kullanıcıları 29 Temmuz TSİ 10:00’dan itibaren BAND ile kaldıraçlı işlem yapmaya başlayabilecekler.

Binance’in yayınladığı duyuru, Kaynak

Band Protocol ekibi geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde BAND’in ne olduğuyla, tam olarak nasıl işlediğiyle ilgili birçok rehber içerik hazırladı. Bu gibi içerikler sayesinde artık daha geniş bir kitleye hitap eden BAND, Binance Futures desteğiyle birlikte iyi bir ivme kazanabilir. Hatta Binance’in bu duyurusu BAND’i şimdiden harekete geçirmiş gibi görünüyor.

CoinGecko verilerine baktığımızda BAND fiyatının geçtiğimiz son 24 saat içerisinde yatırımcılara neredeyse yüzde 20 oranında kazanç sağladığını görebiliyoruz. BAND; Binance’teki kaldıraçlı işlemler başladıktan sonra tam olarak nasıl bir performans sergileyecek, merak konusu.

BAND’in 24 saatlik performansı
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment