Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 28 Bin Dolara Çıkabilir mi? Max Keiser Yanıtladı

Kripto para dünyasının ünlü isimlerinden Max Keiser, Bitcoin fiyatının önümüzdeki süreçlerde 28 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Bitcoin fiyatı bundan iki gün önce 10 bin dolar seviyesini aştı ve böylece 10 Haziran’dan beri görülmemiş bir seviyeye çıkmış oldu. Bunun üstüne 11 bin doların da üstüne çıkan Bitcoin kısa süreliğine de olsa 11 bin 400 dolar seviyesine kadar gelmeyi başardı.

BTC fiyatı bundan sonraki birkaç saat içerisinde birkaç yüz dolar düştü ve 10 bin 700 dolar seviyesine kadar geriledi. Fakat kripto para yorumcuları Bitcoin’in son birkaç gün içerisinde sergilediği performanstan memnun, ilerleyen zamanlarda göstereceği performanstan ise umutlu görünüyorlar.

1 günlük Bitcoin grafiği

28 Bin Dolar Hedefi

Max Keiser’i kendi sunduğu Keiser Report adlı programdaki söylemleriyle tanıyoruz. İnsanlara uzun süredir Bitcoin hakkında bilgi vermeye çalışan Keiser, Bitcoin’in geleceğinin epey parlak olduğunu düşünüyor. Kendisi doğal olarak BTC’nin son günlerde sergilediği performanstan da bir hayli mutlu.

Keiser Bitcoin fiyatı 11 bin doların üstüne çıkar çıkmaz sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı ve Bitcoin karşıtlarına seslendi. Keiser burada “Bitcoin karşıtı” derken doğrudan Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff’i kastetti.

Buna ek olarak Bitcoin fiyatının geleceğiyle ilgili de bir tahminde bulunan Keiser; Bitcoin’in 20 bin dolar rekorunu kırıp zamanla 28 bin dolara kadar çıkabileceğini söyledi. Fakat Keiser’e göre Bitcoin bununla da yetinmeyip zamanla 100 bin doların da üstüne çıkacak.

Peter Schiff ile Max Keiser aslında birbirlerine benziyorlar. İkisi de kripto paralarla, spesifik olarak Bitcoin ile ilgili sıklıkla açıklama yapıyorlar. Bu iki isim arasındaki fark; Keiser’in genelde olumlu, Schiff’in ise genelde olumsuz yorumlar yapıyor olması.

Altında Durum Ne?

Schiff Bitcoin ile ilgili pek ılımlı görüşlere sahip olmasa da kendisi sıkı bir altın taraftarı. Aylardır altın fiyatının yükseleceği yönünde yorumlar yapan Schiff, son zamanlarda yaşanan gelişmelerin ardından bu yorumlarında haklı çıktı.

Altının ons fiyatı özellikle Koronavirüs, ABD-Çin gerginliği gibi küresel gelişmelerin ardından 1.900 doların üstüne çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar ilerledi. Skew tarafından aktarılan verilere baktığımızda altın ile Bitcoin’in yılbaşından beri aslında birbirine yakın performanslar sergilediklerini görebiliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment