Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Hackerı Uyardı, Yeni Veriler Sızabilir!

Kripto para borsalarından Binance’i hacklediği düşünülen hacker kısa süre önce yeni bir uyarıda bulundu ve Binance’ten topladığı verilerin bir kısmını daha sızdıracağını söyledi.

“Hazırlanıyor”

Twitter’da Bnavot Platon adını kullanan hacker bu hesap üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Binance’i hacklediğini ve Binance kullanıcılarının kişisel bilgilerini topladığını iddia eden bu hacker kullanıcılara bir uyarı mesajı gönderdi.

Bu verileri sızdıracağını söyleyen hacker söz konusu verilerin şu anda “hazırlandığını” belirtiyor. Bu verilerin tam olarak ne zaman, nerede sızdırılacağına dair ise herhangi bir bilgi verilmiyor.

Kanıt Yok

Kripto para sektöründeki bazı isimler bu hackerın gerçekten Binance’e sızmayı başardığını ve buradaki kullanıcı verilerini topladığını düşünüyorlar.

Binance ise bu konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda ortada böyle bir durum olmadığını, kullanıcı verilerinin sızdırılmadığını öne sürüyor. Şu an için bu hackerın elinde herhangi bir bilgi olup olmadığını, bu bilgilerin gerçekten Binance kullanıcılarına ait olup olmadığını bilmenin kesin bir yolu yok gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment