Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Hangi Kripto Paraları Listeliyor? CEO CZ Açıkladı: İşte Bu Tarz!

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), altcoinlerin listelenme sürecinde dikkat edilen kriterlere ve hangi tarz kripto paraları listelediklerine değindi.

CEO CZ 24 Ocak tarihinde Twitter üzerinde düzenlenen soru cevap etkinliğinde (AMA), Binance’in yeni bir token’ın listelenmesine karar verme sürecinde hangi kriterleri aradıklarına dair bilgi verdi. CZ, token’ın kullanıcı sayısının en önemli etmenlerden biri olduğunun altını çizdi.

CEO inceledikleri tokenların hangi katmana ait bir proje olduğunun, hangi blockchain üzerinde yaratıldığının veya kripto para piyasasının o an ayı da ya da boğada olmasının listeleme süreçleri üzerinde bir etkisi olmadığını belirtti. Ancak Binance Smart Chain (BSC) üzerinde yaratılan projelerin diğer projelere kıyasla biraz daha kısa sürede incelenebildiğine dikkat çekti.

Öte yandan listeleme sürecinde aranılan bir numaralı gerekliliğin kullanıcı sayısının çokluğu olduğunu dile getiren CEO, kullanıcı sayısı çok olan tokenların fayda değerinin de yüksek olduğuna inandıklarını belirtti. CZ konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Esasında bir ürünü çok sayıda kullanıcı kullanıyorsa değerli bir ürün olma ihtimali yüksektir. Ayrıca çok sayıda kullanıcı demek genelde yüksek likidite demektir ki bu da oldukça önemli bir etmendir. Eğer bir proje henüz çok erken aşamadaysa veya çok fazla kullanıcısı yoksa genellikle çok daha ayrıntılı bir incelemeye tabii tutuyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!