Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Ekonomist Bitcoin İçin 100 Bin Dolar Görüşünün Arkasında: Fırsatı Değerlendirin!

Ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin’in (BTC) geçtiğimiz günlerde %30’un üzerinde değer kazanmasının ardından kripto yatırımcılarına bu yükselişi değerlendirmelerini tavsiye ederken 100 bin dolar görüşünü yineledi.

Sektörde kripto karşıtı duruşuyla bilinen ekonomist Peter Schiff 24 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in son zamanlarda %30’ün üzerinde değer kazanmasının ardından kendisini tiye alan kripto para savunucularına bu ralliyi değerlendirmelerini tavsiye etti.

Ekonomist, bu ralliyi değerlendirmeyen yatırımcıların fiyat ralli başlangıcının da altına düştüğü zaman daha çok pişman olacaklarını öne sürdü ve konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İnsanlara Bitcoin’den çıkmalarını söyledikten bir hafta sonra Bitcoin’in %30 değer kazanmasını izlemekten daha kötü olan şey şudur: Bitcoin’in bir hafta içinde %30 değer kazanmasını izleyip satmadıktan sonra rallinin terse dönmesini ve fiyatın ralli başlangıcının altına düşmesini izlemek.

Schiff yaptığı paylaşım üzerine kendisine, fiyatın 100 bin doların üzerine çıktığı zaman kullanıcılara ne gibi bir tavsiye vereceğini soran bir kullanıcıya cevaben, muhtemelen böyle bir tavsiye veremeyeceğini çünkü fiyatın 100 bin dolara çıkmasının pek olası olmadığını söyledi. Peter Schiff daha önce de birçok kez Bitcoin’in asla 100 bin dolara ulaşamayacağını dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!