Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Hız Kesmiyor: En Çok Takipçili TikTok Fenomeni Khaby Lame ile Anlaştı

Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip kripto para borsası Binance, TikTok’ta en çok takip edilen içerik oluşturucusu Khaby Lame ile anlaştı.

Binance, 30 Haziran Perşembe günü Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ünlü TikTok fenomeni Khaby Lame ile anlaştığını duyurdu. Ünlü fenomen anlaşma ile birlikte Binance’in yeni marka elçisi oldu.

Resim

Açıklamaya göre Binance, yeni ortaklık sayesinde kripto eğitimine yön verecek, özel Khaby Lame NFT koleksiyonlarını piyasaya sürecek, kripto ve Web3 efsanelerini çürütecek ve endüstriyi ve Binance ekosistemini büyütecek.

Paylaşımı alıntılayarak “Eğitimle birlikte kriptoyu ana akım haline getirelim.” ifadesine yer veren Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ayrıca konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Binance, Khaby Lame ile ortaklık kurdu. Neden? O, TikTok’ta en çok takip edilen içerik oluşturucusu ve olayları basit bir şekilde açıklamakta iyi. Kripto benimsemesi için mükemmel.

Binance CEO‘su daha önce yaptığı açıklamalarda birçok şirketin mevcut piyasa koşullarında işten çıkarmalar yapmasının aksine işe alımlara devam edeceklerini ve ayı piyasasını yatırımları arttırmak için bir fırsat olarak gördüklerini dile getirmişti.

Açıklamaların ardından bu doğrultuda açık pozisyonlar için 2.000 kişiyi işe alacağını duyuran Binance ayrıca geçtiğimiz hafta non-fungible token (NFT) koleksiyonu oluşturmak için yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile bir araya gelerek ortaklık kurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!