Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Huobi ve OKEx Hesapları Askıya Alındı

Çin’in Twitter’ı olarak anılan Weibo; üç kripto para devinin hesabını askıya aldı. Asyalı kullanıcılardan gelen haberlere göre Binance, Huobi ve OKEx hesaplarına erişim sağlanamıyor.

Dünya genelindeki milyonlarca kullanıcısına sosyal medya platformları aracılığıyla ulaşan bu borsaların Weibo hesapları, henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden askıya alındı.

Binance, Huobi ve OKEx üçlüsünün hepsi aslen Çin merkezliyken, ülkede uygulanan kısıtlamalar nedeniyle farklı ülkelere geçiş yapmıştı.

“Topluluk kurallarını ihlal ettiği için…”

Çin’in en büyük sosyal medya platformu olan Weibo’nun, 330 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Binance gibi şirketlerin Weibo hesapları, geçmişte de askıya alınmıştı. Fakat Binance, OKEx ve Huobi gibi üç kripto para devinin hesabı daha önce hiç aynı anda sorun yaşamadı.

Çinli gazeteci Dovey Wan, kripto para hesaplarına karşı önce Twitter’ın, ardından Weibo’nun böyle bir adım atmış olmasını “garip” olarak tanımlıyor. Twitter, dün yüz binlerce takipçisi bulunan birkaç kripto para fenomeninin hesabını askıya almıştı.

Binance, OKEx ve Huobi hesaplarının neden askıya alındığına dair henüz bir açıklama bulunmuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!