Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance İki Altcoin Daha Listeledi: CAKE ve SPARTA

Kripto para borsası Binance bugün yayınladığı duyuru ile borsaya iki yeni altcoin ekleneceğini açıkladı. Borsa kullanıcıları Binance Innovation Zone üzerinden CAKE ve SPARTA tokenları ile alım-satım yapabilecekler.

Binance tarafından yayınlanan basın duyurusuna göre Innovation Zone’a iki yeni altcoin eklenecek. Şirket Innovation Zone adını verdiği bu platformu piyasa değeri daha düşük, piyasaya kısmen yeni giriş yapmış kripto para birimlerini listelemek için kullanıyor. Bu bağlamda Innovation Zone’un yeni projeleri desteklemek için oluşturulmuş özel bir platform olduğu söylenebilir.

CAKE ve SPARTA da Ekleniyor

Binance kullanıcıları bugünden itibaren PancakeSwap (CAKE) ve SpartanProtocol (SPARTA) tokenları ile işlem yapmaya başlayabilecekler. CAKE için BNB ve BUSD paritelerini açan Binance SPARTA için şimdilik yalnızca BNB paritesini aktif hale getirecek. Kullanıcılar Türkiye saati ile bugün 11:00’den itibaren alım-satım yapabilecekler.

Innovation Zone’da yer alan kripto para birimlerinin Bitcoin gibi büyük kripto paralar gibi olmadığını belirtmek gerek. Piyasa değeri bakımından çok daha küçük olan bu tokenlar fiyat açısından da çok daha volatil olabiliyor. Binance bugün yayınladığı listeleme duyurusunda da CAKE ve SPARTA ile işlem yapmayı düşünen yatırımcıları bu işlemlerin riskli olabileceğini söyleyerek uyardı.

CAKE Fiyatı Şimdiden Yükselmeye Başladı

PancakeSwap tokenı CAKE Binance haberi ile birlikte hızla değer kazanmaya başladı. Bundan 24 saat öncesine kadar 1,30 dolardan işlem gören CAKE an itibarıyla 1,42 dolardan işlem görmekte. CAKE Binance’e eklendikten sonra ne kadar fazla kişi tarafından kullanılacak henüz belli değil. Fakat piyasaya yeni giriş yapmış olan bu token ile yapılacak işlemlerin yüksek risk barındırdığı bir kez daha hatırlatılmalı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment