Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ile Facebook Arasında Yeni Bir Ortaklık mı Doğuyor?

Kripto para borsalarından Binance, Facebook’un geliştirdiği Libra adlı kripto para projesine dahil olmayı düşünüyor.

Finance Magnates tarafından yapılan habere göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, sosyal medya devi Facebook ile yeni bir işbirliği kovalıyor olabilir.

Bir grup Binance yetkilisi geçtiğimiz gün İsrail’de düzenlenen bir fintech etkinliğine katılmıştı. Bu isimlerin arasında şirketin CSO’su Gin Chao da yer alıyordu.

Chao bu etkinlik sırasında Finance Magnates ile konuşarak Facebook’un Libra adlı projesi hakkında bazı yorumlar yaptı ve Binance’in bu projeye yönelik tavrından bahsetti.

Chao tarafından yapılan açıklamalar Binance’in bu projeye ilgi duyduğunu gösteriyor. Kendisinin açıklamalarına göre Binance, bu proje hakkında bilgi edinebilmek için Facebook ile iletişime geçti ve bu iki şirket arasında bir görüşme düzenlendi.

Chao daha çarpıcı açıklamalarda da bulunarak Binance’in bu projede Facebook’a katılabileceğini ve Binance’in Libra ağında bir düğüm (node) olarak işlev görebileceğini söyledi.

Bu açıklamaların ardından kripto para dünyasının en büyük borsası olan Binance ile Facebook arasında bir işbirliği görmek mümkün olabilir.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg kısa süre önce bu proje hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş ve 100 farklı şirketle ortaklık kurmayı planladıklarını söylemişti. Bu şirketlerin hepsinin Libra ağında bir düğüm olarak işlev göstermesi bekleniyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment