Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Netflix’in Kripto Para Belgeseli Piyasayı Hareketlendirebilir

Netflix’in kripto para piyasasındaki altkoinler için çekmeyi düşündüğü belgesel, Bitcoin fiyatının uçuşa geçmesini sağlayabilir.

İnternet’in en popüler platformlarından biri haline gelen Netflix, altkoinler için özel bir belgesel çekmeyi düşünüyor. Bu yılın başlarında şirketin böyle bir planı olduğuna dair bazı söylentiler vardı ve bu söylentilerde bir doğruluk payı olduğu da anlaşıldı.

Bu dedikodular ilk olarak PACoin’in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderi ile yayılmaya başladı. Bu gönderide Netflix’in Blockchain teknolojisinin finans dünyasını, üçüncü dünya ülkelerini ve genel olarak teknoloji uygulamalarını nasıl etkilediğiyle ilgili bir röportaj düzenlediğinden bahsediliyordu.

BitPlex tarafından bir habere göre ise Netflix’in çekmeyi planladığı bu belgeselin tek konusu PACoin olmayacak. Konu hakkında çıkan bazı haberler, Netflix’in şu ana dek kripto para sektörünün öne çıkan birkaç ismiyle de röportaj yaptığını öne sürüyorlar. Bu isimlerden birkaçını şöyle sıralayabiliriz:

  • Ethereum kurucusu Vitalik Buterin
  • Bitmain kurucusu Jihan Wu
  • Tron kurucusu Justin Sun
  • Binance kurucusu Yi He
  • Cardano kurucusu Charles Hoskinson ve diğerleri.

Netflix’in kripto para dünyasıyla ilgili çekmeyi planladığı bu belgesel, kripto paraların Dünya genelindeki popülerliğini ciddi ölçüde artırabilir. BitPlex tarafından yapılan habere göre bunun sonucunda kripto para piyasasına daha fazla yatırımcı girebilir ve bu da Bitcoin fiyatının doğal olarak yükselmesini sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment