Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance İlk İtibari Para – Kripto Para Borsasını Sonunda Kullanıma Sunuyor!

Dört aylık bir bekleme sonrasında, CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kendisine ait ilk itibari para – kripto para borsası olan Binance Uganda‘yı kullanıma sunuyor. Borsa 17 Ekim Çarşamba gününden itibaren para yatırma ve çekim işlemlerine açılacak. Yapılan basın açıklamasına göre, Binance Uganda hizmet vermeye Müşterini Tanı (KYC) prosedürlerini uygulayarak başlangıç yapmayı planlıyor.

Binance Uganda Alım Satım İşlemlerine Açılıyor

Yapılan resmi açıklamaya göre, Binance ilk olarak söz konusu borsanın duyurusunu dört ay önce, 2018 yılının Haziran ayında  yapmıştı. Söz verildiği gibi Binance Uganda kullanıcıları borsanın ilk ayı süresince hiçbir komisyon ücreti ödemeyecekler. Uganda tabanlı kripto para borsası ilk olarak Uganda itibari para birimi olan Şilin ile Bitcoin ve Ethereum alım satımını destekleyecek. Ancak ilerleyen tarihlerde daha fazla itibari para ile kripto para paritesi ekleneceği düşünülüyor.

Teknik özelliklere gelince, Binance Uganda saniyede 1.4 milyon işlem yapabilme kapasitesine sahip. Borsa bunun yanı sıra 7 / 24 müşteri desteği de sağlayacak. Binance Uganda dünyanın en büyük borsasının ilk itibari para – kripto para platformu olmanın yanı sıra, aynı zamanda Afrika içerisindeki ilk Binance tabanlı kripto para borsası olma özelliğine de sahip.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da söz konusu haberi kendi resmi Twitter hesabından duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment