Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Innovation Zone’a İki Altcoin Ekliyor

Spot ve türev hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Innovation Zone’a Alpaca Finance (ALPACA) ve Harvest Finance (FARM) olmak üzere iki yeni altcoin ekleyeceğini açıkladı.

11 Ağustos günü Türkiye saati ile 11:00’de listelenecek altcoinlerin her biri için Bitcoin, USDT, Binance Coin ve BUSD pariteleri açılacak. Para çekim işlemlerinin alım-satım işlemlerinden bir gün sonra, yine aynı saatte başlayacağı açıklandı.

Kısaca bakış: ALPACA ve FARM nedir?

Alpaca Finance; Binance Smart Chain tabanlı bir protokoldür ve kullanıcılara kaldıraçlı yield farming yapma imkanı sunar. Proje ekibi; Alpaca Finance’i hayata geçirirken ne bir ön satış düzenlendiğini, ne bir yatırımcıdan sermaye alındığını ne de tokenların önceden kazıldığını (pre-mine) beyan ediyor.

Alpaca Finance kullanıcıları platformda yaptıkları işlemler sayesinde ödül olarak projenin kendi tokenı olan ALPACA’yı kazanabiliyor. Toplam arzı 188 milyon olarak açıklanan ALPACA’nın uzun vadede deflasyonist olacağı belirtiliyor.

Harvest Finance; DeFi kullanıcılarına en uygun getiriyi sağlayacak şekilde çalışan bir proje. Onun kendi tokenı olan Ethereum tabanlı FARM’ı, Harvest Finance aracılığıyla staking yapmak için kullanmak mümkün.

Lansman sırasında 5 milyonluk maksimum arzı olan FARM’ın maksimum arzı, sonradan yapılan oylamayla 690.420’ye düşürüldü. FARM, Harvest’ta oy kullanmak için de kullanılabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!