Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, İşletmeler ve Tüketiciler Arasındaki Kripto Ticaretini Kolaylaştırmak Adına Başlattığı Yeni Şirketini Duyurdu

Dünyanın en çok kullanılan kripto para borsası Binance, Bifitiny adını verdiğini ödeme teknolojisi şirketini başlattığını duyurdu.

Binance, 7 Mart tarihinde resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, Bifinity adını verdiği teknolojiyle kendi borsaları ve diğer blockchain platformları için itibari paradan kripto paraya dönüştürme hizmeti sunacağını söyledi. Açıklamaya göre Bifinity, 50’den fazla kripto parayı ve VISA, Mastercard gibi sektörde lider olan ödeme yöntemlerini destekleyecek.

İşletmeleri ve kullanıcıları blockchain ekosistemine bağlayan bir ödeme şirketi olacağı söylenen Biftinity, işletmelerin kripto paralara hazır hale gelmek için API’lerini kullanabileceği bir platformdur. Bu hizmet sayesinde tüketiciler daha güvenli alım-satım hizmetlerine erişebilecekler.

Bifinity Başkanı Helen Hai konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Kripto ve Web3 piyasası büyümeye devam ettikçe geleneksel finans ile merkeziyetsiz finans arasındaki boşluğu kapatmak için çok fazla bulunuyor. Bifinitiy’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte kripto benimsenmesinin hızlandırmayı hedefliyoruz.

dedi.

Ürün piyasaya sürülür sürülmez dijital varlık finansal hizmetler firması EQONEX (EQOS), ödeme platformları Checkout.com ve Paysafe uygulamayı kullanmaya başladığını duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!