Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Klaytn’ı (KLAY) Bugün Listeliyor

Kripto para borsası Binance, Keep Network’ün ardından Klaytn’ı (KLAY) da borsaya ekleyeceğini ve kullanıcıların bugün Türkiye saati ile 11:00’den itibaren alım satım yapabileceğini duyurdu.

Binance’in perşembe sabahı yaptığı duyuruya göre kullanıcılar BTC, USDT, BNB ve BUSD paritelerini kullanarak işlem yapabilecekler. KLAY ile yapılacak para çekme işlemlerinin yarın, yine saat 11:00’de açılacağı belirtildi.

CoinGecko verilerine göre KLAY fiyatı geride bıraktığımız son 24 saat içerisinde %40’tan fazla değer kazandı. Yazım anında 3 milyar dolardan fazla piyasa değeri bulunan KLAY, en büyük 30 kripto para arasında yer alıyor.

Kısaca: Klaytn (KLAY) nedir?

Global bir blockchain platformu olan Klaytn, Güney Kore’nin önde gelen internet şirketlerinden Kakao’ya bağlı Ground X tarafından geliştirildi.

Ekibin kendi beyanına göre kullanıcılar, Klaytn’ı kullanıp gerçek hayatta kullanılabilecek büyük ölçekli aplikasyonlar üretebiliyor ve bunları kullanıcı dostu olabilecek şekilde son kullanıcıya ulaştırabiliyor.

Klaytn’ın standart kripto parası olan KLAY yield farming yapmak, NFT üretmek gibi çeşitli amaçlar için kullanılabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!