Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Kripto Banka Kartlarını Göndermeye Başladı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumundaki Binance, beklenen Binance Card‘ların dağıtımına başlandığını açıkladı. Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından açıklanan gelişmeye göre, 24 Temmuz tarihi itibariyle kartlar dağıtıma çıktı. CZ, bunun yanı sıra kartların sadece sınırlı sayıda dağıtıma çıktığını belirtti.

Aslında Binance Card ilk tanıtıldığından itibaren birçok olaya konu oldu. İlk olarak Visa desteği ile piyasaya sürüleceği zannedilen ve üzerinde bunun logosu yer alan Binance Card, daha sonra bu anlaşmayı sessizce unutturmaya çalıştı. Sitedeki kart görselinin üzerindeki Visa logosu hiçbir duyuru yapılmadan silindi.

Bu durum kartın piyasaya sürülmesinin gecikeceğinin düşünülmesine yol açtı. Binance ise bunun ardından Visa ile anlaşması olan Swipe’ı satın alarak ara yol bulmuş oldu.

Binance Card Sektör İçin Yararlı Mı?

Benzer konsepte sahip kripto para tabanlı banka veya kredi kartları olsa da bunun Binance gibi bir kripto para borsası tarafından yapılması ana akım kabul açısından ciddi bir fayda sağlayabilir. Binance’in milyonlarca kullanıcısının yanı sıra borsanın kart için sunacağı destek de bunun yeni yatırımcılara ulaşmasını kolaylaştırabilir.

Binance’in şu an için ne kadar sayıda kart piyasaya sürdüğü ise henüz açıklanmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment