Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Borsasından XRP Topluluğunu Sevindirecek Gelişme!

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumunda olan Binance‘nin resmi kripto para cüzdanı olan Trust Wallet, artık kredi kartı ile satın alımları ve Ripple tarafında üretilen XRP kripto para birimini destekliyor. Binance söz konusu gelişmeyi 12 Mart tarihinde bir basın açıklaması ve tweet ile duyurdu.

Trust Wallet platformu ilk kurulduğu zamanlarda ayrı bir kurum olsa da, Binance ilgili firmayı geçtiğimiz yılın Temmuz ayında borsanın ilk halka açık satın alımı olarak bünyesine katmıştı. Yapılan basın açıklamasına göre kullanıcılar artık Trust Wallet aracılığıyla XRP alıp satabilecek veya depolayabilecekler. Cüzdan uygulamasının resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre Trust Wallet XRP’ye ek olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve bir dizi başka ERC20, ERC223 ve ERC721 tokenleri desteklemekte.

Binance kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao konu hakkında kendi Twitter hesabından attığı bir tweet ile XRP topluluğunun bundan mutlu olması gerektiğini hatırlattı ve XRP topluluğundan birisinin soru cevap etkinliği esnasında kendisine ”XRP ordusunun lideri” olarak seslendiğini belirtti.

Bilindiği üzre Binance kripto para borsası geçtiğimiz tarihlerde Simplex platformu ile ortaklık imzalayarak kredi kartları ile kripto para alımının önünü açmıştı ve şimdi bu hizmet cüzdan uygulamasına da gelmiş oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment