Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Cüzdanı Abra, Artık ”Gerçek” Ethereum Depolamaya Başladığını Duyurdu!

Kripto para cüzdan platformu Abra geçtiğimiz günlerde yaptığı bir duyuru ile uygulaması aracılığıyla direkt olarak Ethereum depolama ve çekme işlemlerini başlattığını açıkladı.

Abra cüzdanı kullanıcıları daha önce ABD tabanlı bir banka hesabı veya Amerikan Express kredi kartlarıyla Bitcoin, Bitcoin Cash veya Litecoin depolama seçeneği vardı. İsteyenler bunun yanı sıra hesaplarındaki bakiyelerini direkt olarak Ether’in ”sentetik versiyonuna” dönüştürebilmekteydiler. Sentetik versiyona dönüştürme eylemi temel olarak Ether’in fiyat hareketlerine maruz kalmayı ancak aslında bu varlığa sahip olmamayı temsil etmekte.

Abra yeni yaptığı duyuruda cüzdanlarının artık direkt olarak Ether depolayabileceğini açıkladı. Abra CEO’su Bill Barhydt konu hakkında yaptığı bir basın açıklamasında bu girişimin direkt olarak ETH yatırımlarının önünü açtığını ve Ethereum topluluğuna ek bir kaynak sağladığını vurguladı ve ekledi:

”İçsel Ether desteği ekleyerek, Abra kullanıcılarının bundan sonra kolaylıkla diğer cüzdanlardan veya Abraa uygulamasından Ether alabilmesinin veya Ether gönderebilmesinin önünü açtık.”

Abra başkan yardımcısı ise bu eklentinin sadece Ethereum ile sınırlı olmadığını ve bunun sadece başlangıç olduğunu ifade etti. Başkan yardımcısı Willie Wang yakın gelecekte diğer ERC-20 tokenleri için de direkt depolama hizmeti sunulacağını ifade etti.

Abra yeni hizmetini duyurmak için kendi uygulamasından en az 5 dolar değerinde kripto para satın alan kullanıcılara 25 dolar değerinde Ether sunduğunu da duyurdu. Özel teklif 31 Mart teklifine kadar geçerli olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment