Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Borsasından Yeni Listeleme: Mithril (MITH)

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 15 Kasım tarihinde kendi resmi Twitter hesabından yeni bir kripto para listelemesi yaptığını bildirdi. Genellikle Binance veya Coinbase tarafından listelenen kripto para birimleri ciddi bir yükseliş yaşıyor olsa da, dün akşam saatlerinden beri yaşanan yoğun düşüş bu duruma da engel olmakta. Kripto para sektörü tarihinde çok nadiren, Binance veya buna benzer bir platformda listelenen kripto para birimlerinin %11 civarı düşüş yaşadığı görülmüştür.


Mithil (MITH) projesi, Binance kripto para borsası tarafından en güncel listelenen kripto para birimi oldu. Mithril’in kendi internet sayfasında yer alan bilgiye göre, proje temelde merkeziyetsiz bir sosyal medya hareketini temsil ediyor. Sosyal medya tabanlı proje, içerik üreticilerini kripto para ile ödüllendirmekte. ”Sosyal madencilik” yapısını icat ettiğini belirten platform, kullanıcıların sosyal madencilik desteklenen platformlarda içerik yükleyerek veya üreterek MITH tokeni kazanabileceğini vurgulamakta. ”Lit” isimli platform ise sosyal madenciliği destekleyen ilk site konumunda.

Dün yaşanan ve piyasadan 25 milyar dolara yakın değer kaybı yaşanmasına yol açan düşüş, Mithril’i de etkisine altına aldı ve söz konusu proje basın saatine göre %10,99 düşüş yaşamakta. MITH’in birim fiyatı ise 0,227 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment